ALLA ONDA TING ÄR TRE

En fartfylld thrillerkomedi som tar dig med en resa genom tid och rum.

Sveriges nya teaterscen “Göteborg East End” presenterar humorföreställningen “Alla onda ting är tre” med premiär den 4 november.

Föreställningen “Alla Onda ting” kretsar kring länsman Leonard Stamsten, som på sin ålders höst ser tillbaka på två av sina mest intressanta mordfall. Samtidigt går han en kamp mot livets klocka för att lösa det enda fall han hittills inte lyckats knäcka, mordet på sin egen fru. Är det en mordgåta? Nej… och ja. Det finns tre mordfall att lösa genom föreställningen, men man kan också bara se den som en upplevelse utöver det vanliga med inslag av sång, dans och en zeppelinare. De tre skådespelarna Håkan Klamas, Bengt Sanzén och Anneli Söderström kommer tillsammans att gestalta över 20 roller och regisseras av L Per E Pettersson!

Håkan Klamas har över 30 års erfarenhet av fars och komedi både på scen och som manusförfattare, bland annat till succéföreställningarna på Vallarnas friluftsteater i Falkenberg.

Bengt Sanzén har roat folk med fars, komedi och improvisationsteater i mer än 20 år. Han har även varit programledare för Comedy Arts livemordgåtor.

Anneli Söderström har roat på Göteborgs improvisationsteaterscener i många år. Hon har också spelat barnteater med Fröken Ulf och dubbat barnprogram på Netflix.

L Per E Pettersson är regissör och manusförfattare. Han har bland annat skrivit succén “Full Frys” och över 20 mordgåtor.

 

When?

November 4, 2022
- November 26, 2022

Where?

Lerum
Comedy Art Theatre

We use third-party cookies in order to personalize your site experience.