Mats Alfredsson presenterar – Gustav Gräll

Blues från Sverige är en hyllning till det vanliga livet. En fågel som går kaxigt över övergångsstället, en Volvo som får motorstopp under rusningstrafik, en katt som hoppar från ett tak – små fantastiska ögonblick i vardagen. De där stunderna som vi alla upplever, varje dag men som vi ibland glömmer bort att se på, uppleva, uppskatta.

Samtliga bilder är tagna i Sverige. I stora städer, små byar, samhällen i regn, i solsken. Alla tider, dagar. Man brukar säga att en bild säger mer än 1000 ord. Denna utställning går att sammanfatta med en enda fras: vardag.

“En stor anledning till att jag på allvar började att plåta min vardag var att jag bestämde mig för att sluta köra bil till mina jobb som fotograf. Plötsligt upplevde jag situationer och bilder jag aldrig tidigare sett eller ens brytt mig i att hitta. Många av mina bästa bilder är tagna innan eller efter ett jobb.”

Blues från Sverige är en hyllning till det lilla livet, till de små gesterna och vardagliga ögonblicken.

Gustav Grälls utställning “Blues från Sverige” visas i konceptet “Room for street signed Mats Alfredsson”. Konceptet är en permanent del på Abecita Popkonst & Foto som visar streetfotografer – nationella och internationella – inbjudna av streetfotografen Mats Alfredsson.

Kontaktuppgifter

Abecita Popkonst och Foto

Herrljungagatan 15, 506 30 Borås

Telefonnummer0768-350 102

When?

October 6, 2022
- January 22, 2023

Where?

Borås
Abecita Popkonst och Foto

We use third-party cookies in order to personalize your site experience.