Kungsbacka

Kungsbacka är en kommun som erbjuder det allra bästa av både natur och stadsliv. De inspirerande och välkomnande omgivningarna är perfekta för utomhusaktiviteter som vandring, fiske, SUP-paddling och surfing. Genom att hedra historien med välbevarade historiska byar och slott, och omfamna moderniteten med experimentella restauranger, shopping och offentlig konst, erbjuder Kungsbacka en mångsidig och spännande upplevelse för besökare.

Platsen för friluftsentusiaster

Surfing och SUP-paddling är populära sporter i Kungsbacka och det finns många kurser som
nyfikna nybörjare kan delta i för att lära sig.

Kungsbackas officiella besöksguide

I Kungsbacka är det inte bara nära till havet och naturen, utan också till influenserna och intrycken från storstaden. På tjugo minuter kan du vara i Göteborg, men på ännu mindre tid
kan du vara helt ensam på en klippa vid havet. Upptäck mer av Kungsbacka.

Förslag på rutt

Vet inte var du ska börja? Här är en förplanerad rutt genom STAD som kommer att hjälpa dig
att komma igång med din upptäcktsresa.

Planera din egen rutt

Plocka med dig den interaktiva kartan och ge dig ut på en färgglad resa genom lantliga miljöer och urbana landskap. Dags att utforska en av världens främsta destinationer för gatukonst!

Följ Kungsbacka kommun på sociala medier

Vad händer i Kungsbacka?

Letar du efter fler saker att göra medan du är i området? Kombinera din gatukonst-upplevelse med lokala festivaler, utställningar, turistattraktioner, de bästa restaurangerna och Västra Sveriges majestätiska natur.

We use third-party cookies in order to personalize your site experience.