Lerum

Lerum är en liten men dynamisk kommun med stora ambitioner inom sitt miljöarbete. Deras prisbelönta “Växtrum” och deras diplom som Fair Trade City markerar Lerum som en rättvis, hållbar och framåttänkande kommun. Lerum var också den första i Sverige att ha en muralmålning på ett kommunhus, vilket visar på vikten av hantverk och kvalitet som kommunen är känd för.

Green Cities Europe Award

Lerum blev nominerad till 2022 års Green Cities Europe Award och representerade Sverige i den prestigefyllda internationella tävlingen.

Lerums officiella besöksguide

Lerums officiella turistguide för dem som planerar ett besök. Här hittar du tips på säsongens aktiviteter, sevärdheter, matupplevelser, boende och evenemang som finns tillgängliga i kommunen. Upptäck mer av Lerum.

Förslag på rutt

Vet inte var du ska börja? Här är en förplanerad rutt genom Lerum som kommer att hjälpa dig att komma igång med din upptäcktsresa

Planera din egen rutt

Plocka med dig den interaktiva kartan och ge dig ut på en färgglad resa genom lantligamiljöer och urbana landskap. Dags att utforska en av världens främsta destinationer för gatukonst!

Följ Lerum kommun på sociala medier

Vad händer i Lerum?

Letar du efter fler saker att göra medan du är i området? Kombinera din gatukonst-upplevelse med lokala festivaler, utställningar, turistattraktioner, de bästa restaurangerna och Västra Sveriges majestätiska natur.

We use third-party cookies in order to personalize your site experience.