OM OSS

WSSAT är ett initiativ lett av den urbana konstorganisationen Artscape, skapat med visionen att samla och katalogisera gatukonsten i Västra Götaland för att koppla ihop den med entusiaster från hela världen.

Västra Sverige (Göteborg, Borås och omkringliggande kommuner) är rikt på gatukonst. Flera framgångsrika projekt och en stor uppsättning av internationella och svenska konstnärer har haft en imponerande inverkan på området, som huserar mer än 250 kuraterade urbana konstverk.

Ett urval av organisationer, festivaler och projekt som har bidragit till WSSAT

Hur funkar det?

WSSAT är utvecklat för att förenkla din egna gatukonst-safari. Bläddra igenom konstverken, välj ut dina favoriter och ge dig ut på upptäcktsfärd.

Varje muralmålning och konstverk har en motsvarande platsmarkör på kartan. Följ de integrerade Google Maps-länkarna för att planera din rutt och spara ditt favoritkonstverk till ditt bibliotek.

WSSAT utvecklas ständigt för att inkludera ännu mer konstverk från området. Om du är en konstnär eller organisation som vill representeras i projektet är du välkommen att kontakta oss så hör vi av oss!

I samarbete med

We use third-party cookies in order to personalize your site experience.